» inici   » bloc   » top 50   » novetats   » fòrum   » contacte             :::::::::: CanalNeu.cat :: el fòrum de la neu a Catalunya ::: T'agrada la neu ?

CanalNeu.cat :: El fòrum de la neu a Catalunya. - Registre

En accedir a “CanalNeu.cat :: El fòrum de la neu a Catalunya.” (a partir d’ara “nosaltres”, “CanalNeu.cat :: El fòrum de la neu a Catalunya.”, “http://forum.canalneu.cat”), accepteu estar lligat legalment a les condicions següents. Si no accepteu estar lligat a totes les condicions següents, si us plau no accediu ni utilitzeu “CanalNeu.cat :: El fòrum de la neu a Catalunya.”. Aquestes condicions poden canviar en qualsevol moment i ens esforçarem al màxim per informar-vos, no obstant, seria prudent que les reviséssiu regularment ja que l’ús continuat de “CanalNeu.cat :: El fòrum de la neu a Catalunya.” després de que aquestes canvïin implica que les accepteu a mesura que s’actualitzen o s’esmenen.

Els nostres fòrums utilitzen phpBB (a partir d’ara “ells”, “el phpBB”, “www.phpbb.com”, “phpBB Group”, “phpBB Teams”) un programa per a la creació de fòrums distribuït sota la “Llicència pública general” (a partir d’ara la “GPL”) que us podeu baixar des de www.phpbb.com. El phpBB només facilita els debats a través d’Internet, el phpBB Group no és responsable de què permet o no en termes de cotingut o conducta. Per més informació sobre el phpBB, dirigiu-vos a: http://www.phpbb.com/.

Accepteu no publicar material abusiu, obscè, vulgar, de difamació, d’odi, amenaçant, orientat sexualment o de qualsevol altre tipus que pugui violar qualsevol de les lleis del vostre país, del país en que “CanalNeu.cat :: El fòrum de la neu a Catalunya.” està allotjat o qualsevol llei intenacional. Si ho féssiu, és posible que sigueu expulsat de manera immediata i permanent, amb una notificació al vostre proveïdor d’Internet si s’estimés necessari. L’adreça IP de totes les vostres entrades és enregistrada per ajudar a fer complir aquestes condicions. Accepteu que a “CanalNeu.cat :: El fòrum de la neu a Catalunya.” tenim dret a eliminar, editar, moure o tancar qualsevol tema quan ho considerem necessari. Com a usuari accepteu que la informació que heu introduït quedi emmagatzemada en una base de dades. Tot i que aquesta informació no es proporcionarà a tercers sense el vostre consentiment, ni “CanalNeu.cat :: El fòrum de la neu a Catalunya.” ni phpBB assumiran cap responsabilitat per qualsevol atac al sistema que pugui comprometre les dades.

 
cron